torsdag 1. mai 2014

Litt gammelt blir nytt.

Hei alle sammen!

Da er man tilbake med litt gjenbruk og noe som var gammelt som ble nyere. Gjenbruk er trommelplanker som ble veggskilt med litt maling og tusj. Så har jeg nattbordet som jeg bruker på stua som virkelig trengte seg litt ny maling, servietter og decopagelim. Så nå kommer en serie bilder:

Her e planken fra trommelen som hadde takket for seg, men endte opp med maling, tusj, hamptråd og stifter, ble veldig fornøyd med Soveromsreglene mine. Vet noen syns dette var litt over kanten, men så bryr jeg meg svært lite om hva andre synes om dette. Syns ikke dette er noe over kanten, og ordene passer veldig godt på soverommet vel og merke :) Gammelt slitt nattbord og servietter fra Europris til en billig penge.


Her er før jeg begynte å male, syntes da det hadde sin sjarm.. men etter litt nærmere undersøkelse, så var det nesten ikke malt i det hele tatt.Her viser litt hvor dårlig malt dette egentlig er, også på bilde nedenunder.


Her med et strøk av hvit maling på, men det ble mye penere.


Syntes servietten fra Europris var så fine og decopagelim fra www.homedeco.no, at dette bestemte jeg meg for veldig fort hva de skulle brukes til.


Her med ramma rundt.


Her er ferdig resultat, å dette angret jeg ikke på. 
Bærre lækkert som vi trønderan sei.


Og her har det blitt satt på plass, med litt endringer over på veggen også.


Legg gjerne igjen kommentarer.

Ønsker alle en kjempefin 1 mai kveld, her blir det avslappning :) 


Mange klemmer fra 

Nina Sola 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar