onsdag 30. september 2015

Dagene går, og Heimgjort er åpen utover hele høsten..

Hei Alle Sammen!

Må inn å skryte litt av vårte lille utsalg langs landeveien på Vakre Stadsbygd, Heimgjort på Buret. Vi har fått inn en del nytt, som ei vakker strikka kåpe, nydelig sauskinn og småtterier av kort. Absolutt verdt å ta turen innom Heimgjort, vi er åpne Mandag 15.00 - 19.00 
og Lørdag 13.00 - 17.00.

Her er noen av vårre nye nyheter:

Her er kåpa Eva Aune har strikka i vevgarn, skikkelig kvalitet.Her er skinna som vi har på Buret, to stk..vi får i flere om folk er intresserte. Norsk Villsau, kjempefine skinn.Tre forskjellig kort som vises her, har mange flere varianter, fra bryllupskort til bursdagskort. Lager også på bestilling, så man kan komme med ønsker.

Her er lille sukkerspinn, en body med folder, kjempefin til f.eks etter dåpen, til fotografering osv
Har også en i lys petrol farge.


Her er to strikka jakker i 2 forskjellig str, den største er nå en 5-6 års str og den lille 3 - 4 års str. Også som Eva Aune har strikket. 

Vårte fine luestativ, funnet i fjæra..her er det ingen fancy stativ til våre varer..enten hjemmelaget, eller noe gammelt eller funnet i fjæra eller i skogen :) Men luene har fått kommet fram no..vi har kjempefine luer som passer i barnehagen..noen av disse er fora med fleece inni, så de ikke ska klø.

Ps: glemt å nevnt at vi damerne hadde en fri lørdag og endte opp me å dra på loppis langs landeveien mot Østersund/Sverige. Fant mange et kupp og noe av dette er å få se hos oss. Bare på utstilling vel og merke.
Men legger med noen av bildene fra turen:

Her nå av det første vi kom over, i Åre..der var vi innom å handla oss litt god vin og nå småtteri matvara og innom Åre sjokoladefabrikk, nokka æ anbefale alle sammen..my godt å ha attått kaffen. Forelska mæ helt i en jordbærsjokolade og nå sukkerfrie karameller..som visst seg å var drops.

Rett etter kom vi til Jærpen, der å var vi innom ei dame som hadde loppis i hele kjelleren sin..litt dyr, men verdt et besøk. Senere kom vi til Mattmar, der var det en gammel grunnskole full av loppisvarer. My fint og prisen varierte kraftig der, Men absolutt verdt et besøk.

Så ankom vi Sandviken Camping, kjempefine høtta. Etter en lang samtale med Campingens eier, så var nok vi ganske frosne og klar får en god meddag.


Dagen derpå, for vi ivei får å sjå på Brunflo loppis 2200 kvm, med loppis....
 Der fant vi litt avhvert, både kopper, gamle vaskebrett, bokser, ei gammel vekt, gamle sengkler, osv...
Fant vi også denne fine rullestolen, var ikke noe vi tok med hjem..men litt sjarmerende var den nok og fristet litt :) De gale har det godt :) 


Sunne Kirkeruiner og Slott, legg litt utafor Østersund.

Utsiktstårn, litt arti å sjå på. 

Litt stillig lys.

Bjørgs nye venn, sjømonsteret Sunne..hihi

Fint ved Sunne.

Samme her e tatt ved Sunne.

Fant drømmehuset litt førre Brunflo, nydelig farge å :) har vært nåkka ja :) 

3 Heimgjort damer på tur, hadde en steik arti tur og mye nye opplevelser. 

To frosne damer på tur heim.                                          Dere er hjertelig velkommen innom 
Heimgjort på Buret,
 Nyveien 43,
 Vårheim Gård,
 7105 Stadsbygd.


Masse klemmer fra Nina, Bente & Bjørg 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar