tirsdag 23. mai 2017

Litt små innkjøp til Sommermarkedet.

Hei alle sammen!

Blir litt andre små ting inni mellom å her på bloggen, idag var æ så heldig å gjor et lite kupp vil æ kalle det. Nille har et bonussystem som jeg æ veldig fornøyd med..har 126 bonuspoeng den her gangen og tenkt som så det hadde vært greitt med sånn glasskrukker med tappekran på, til sommermarked. Så var man veldig heldig og dem hadde dem for 50 kr stk på Nille i Rissa, så da ble det to stk..å slapp å betale får dem + litt attått..så til sammen med det som er på bildene betalte jeg 34 kr idag, så lite trur jeg aldri jeg æ brukt på Nille.

Alt dette for bare 34 kr, e rå fornøyd, Pris per glasstank var 50 kr pr stk, 15 kr pr flaske og 15 kr pr krus. Så evig glad for dette bonussystemet til Nille. (ps: favorittbutikken) #NilleRissa #Nille #Nillenorge

Disse får du 15 kr pr stk, veldig greie og ha når sommeren sett inn får fullt. I plastikk vel og merke.

Disse også for 15 kr pr stk, elsker de..praktisk når du ikke vil ha kvaks og humler i glasset på sommeren. 

Disse var til 99 kr pr stk her tidligere, så vart veldig happy får å finne de til 50 kr pr stk idag, så da vart det med 2 stk hjem. Disse blir kjekke og ha under Sommermarkedet, gleder mæ som en liten unge.

Må ha seg en pause selv og inni mellom, så en instant cappucino med kanel oppi gjorde seg godt no...er veldig glad for at sola titter innom idag..humøret og motivasjon mang hakk bedre :) 
Blir så fort sløv og lite motivasjon te å gjør ting, når d regne og blæs ut. 

HUSK: Sommermarked på Ytre Vårheim, Nyveien 43, Stadsbygd, den
21, 22 og 23 juli i 2017.
Husk påmelding til den 1 juni, dette er grunnet vi skal heng opp plakater og diverse rundt den tid.

Å no te helga er Heimgjort på Buret åpent, den 27 mai, kl 12 - 16.

Hjertelig velkommen.


Vennlig hilsen 

Nina Sola


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar