søndag 5. august 2012

Litt mer av vårres uteplass.

Ja da er jeg her igjæn, med nytt innlegg for de som er nysgjerrig på hva jeg gjør min ledige tid. Det ender som regel med utearbeid og husarbeid såklart, å nå er det uteplassen som har blitt oppgradert. Noe som jeg har blitt litt små stolt av, å syns jeg har god grunn å. Må skryte litt av seg selv til tider å eller?
Nå har potetkassen fått ny utseende, å mått trø til med min egen håndskrift..skal etterhvert markere skrifta litt mere. Men inntil videre syns jeg det ser helt greitt ut :)


Her er produkter fra Bogrønt, Nille, Europris, Blomsterbua, potetkassen funnet på Tung Gård og Norgesglasset fra Monset gård på Monsetjåren.

Har også med litt bilder av resten av vår uteplass, vårres nye blomsterbedd og sitteplassen vår.

Sittegruppa vårres, med pynt fra Perfect Home,
Ikea, Europris, Bogrønt Rissa og Nille

Disse er kjøpt på Blomsterbutikken på Libra sentret på Ørlandet,
husker ikke navnet. Ikke alltid lett å huske på alt te tider :)Å her kommer rundbeddet jeg og mim mamma har drevet med i litt over ei ukes tid, noe som ble plenas midtpunkt mer eller mindre. Blomster kjøpt hos Fallmyr Blomster og Bogrønt Rissa, til den skarve prisen 200,- cirka. Steiner er plukket langs fjæra, samme med rota som er i beddet.Her ser dere den flotte rota som jeg har i beddet, som fikk det fine navnet Svigermorsøye..ettersom min mor Bjørg fant den i fjæra her på Stadsbygda.
Disse fine telysblomstene er Partylite varer.
Har fått sikkelig dreisen på utearbeid/hagearbeid den siste tiden, kanskje ikke så rart etter som vi har rundt en 10 bedd på vår gård.

Håper kanskje jeg gav noen litt inspirasjon ikveld:)
Mye som kan gjørest for lite penger :)

Håpe alle sammen får en fin kveld videre.

Mange klemmer fra Nina Sola :)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar