søndag 30. desember 2012

JUL, sjukdom og veldig lite oppussing..

Ja ja, blir nå aldri frisk av na forkjølelsen som dem kalle det legene..
Blir til tider sånn derre små irritert, jeg hoste, hoste, hoste og enda litt mere hosting..men jaggu ja, meget lei av å lev på paracet og ibux. Håpe man snart slepp fra det hvertfall, for nå er man snart ferdig på skolen å. Eksamen tid like om hjørnet, det gledes ikke.. men det gledes på å bli ferdig.
Men nok om det, gleder meg så sykt på å få egen pc igjen, ventes rett etter helgen..og vi har oppdatert heimen litt.. skal se om jeg finner noen skrytebilder ;) 
Her vises Disney Juletreet som jeg absolutt skulle ha, å syns det vart veldig fint.

 Julestua på Tung, her er også skapet som var trehvit..som ble hvit med trehvite plater inni. Og hvite vegger er det blitt, stor trivest i den nye stua.


 Litt kreativitet i jula også, ny krans..man valgt å heng den på kjøkkenveggen. Mye av det som er på kjøpt hos Nille og Søstrene Grene, skiltet har jeg tidligere fått i gave :) 

Stoltheten over alt for øyeblikket er lysekrona på stua, endelig fant jeg ei som passet godt inn hos oss..liten og enkel, jeg digger den regelretten.

Også klart jeg ikke å dy meg for 2 kvelder siden, måtte bare bestille meg ny pc og valget denne gangen ble en Sony Vaio..litt lekker etter min mening ;

Må bare sei jeg gleder meg veldig til denne komme i posten.

Håpe alle sammen har hatt en helt fortreffelig JUL!

GOD JUL & GODT NYTTÅR FOLKENS!!!Juleklemmer fra Nina Sola :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar