søndag 16. februar 2014

Hekta på Rub ons..

Hei igjen folkens :) 

Her går dagene fortere enn man trur, å jeg som skulle bli så flink å skrive blogg.. men her har det jo skjedd en god del, som at jeg endelig er ute i praksis i håp om å få gjort ferdig barne og ungdomsarbeider fagbrevet til slutt. Men det var ikke dette jeg skulle vise fram, men jeg har blitt hekta på Rub ons og her er litt hvordan jeg gjør dette og resultatet:


Her ei ramme jeg egentlig kjøpte for år å dag siden, så syns jeg den var veldig kjedelig. På tide med litt forandringer, så tenkt jeg kanskje man kunne bruke Rub ons jeg bestilte av Kulør Nordhagen AS for kroner 45,- pr ark. Likte forandringen selv, å det er vel det som er poenget å.


Her gikk det utover en telysholder som var små kjedelig, syns den ble veldig fin.. Lev Livet på den ene siden og Grip Dagen på den andre siden. Greitt å kan gi ting litt forandring, Forandringer fryder <3Også klart må jeg ha med det nye vidunderet jeg har under taket, denne lampa er kjøpt på www.jotex.no. For en helt grei penge: 299,-, men fikk den for 174,- grunnet nytt medlemskap.


Ønsker alle sammen en flott kveld.


Mange klemmer fra Nina Sola <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar